Az Auto ID Vonalkód Kft. 2007-ben alakult. Magyarországon sokan foglalkoznak automatikus azonosítással, ám az elsők között voltunk.

Ma semmi mással nem foglalkozunk, mint az automatikus azonosítási rendszerek tervezésével és felépítésével, és Magyarországon egyedülálló módon a legkisebb feladathoz is olyan fokú rugalmassággal közelítünk, ami szokatlan ebben a szakmában. Jó példa erre, hogy nyomtatóink teljes egészében moduláris felépítésűek, ezért ha Önnek új kihívásokkal kell szembenéznie, régi eszközeit nem dobatjuk ki a szemétbe és adunk el Önnek egy új – lehetőleg még drágább – eszközt, hanem meglévő berendezéseit fogjuk átalakítani az új feladatokhoz.

Aki velünk közösen tervezi útját, olyan dolgokat fog tapasztalni, amelyeket sehol máshol. Mi maximálisan ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt. A végeredmény minden esetben egy hosszan tartó folyamat, ahol mindent megteszünk, hogy partnereink ne pusztán egy terméket vegyenek meg tőlünk, hanem szolgáltatásaink minden előnyét élvezhessék. Ezért is dolgozunk a legnagyobb és legnevesebb nemzetközi cégek disztribútoraként.

Munkánk alapja a folyamatos egyeztetés. Ön elmondja, mi a problémája, mi megtervezzük a lehetséges megoldásokat, Ön kiválasztja a legszimpatikusabbat, mi pedig létrehozzuk azt. Itt azonban nem ér véget kapcsolatunk. Kettőnk munkája olyan lesz, mint a Forma 1-es pilóták összefogása a mérnökökkel. Állandóan azon leszünk, hogy segítsük munkájukat az elérhető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. Önnek „csak” vezetnie kell a felépített versenyautót.

További közös sikereket kíván az üzleti életben:

Jakab Zoltán
Ügyvezető igazgató