Termékeink
Label Vista

A Zebra ingyenes alap címketervező szoftvere a CPCL kompatibilis mobil nyomtatók számára.

Zebra Designer Pro v2

Ez a professzionális címke tervező és nyomtató program a Zebra összes nyomtató típusához alkalmazható. Mindenféle vonalkódos címke típus megtervezéséhez és kinyomtatásához rendkívül egyszerűen alkalmazható ez a program csomag. A Windows alapú felhasználói felületen WYSIWYG tervezőeszközzel dolgozunk, így azt láthatjuk a képernyőn, amit majd kinyomtatunk.

Zebra Designer for XML v2

Ez a professzionális címke tervező és nyomtató szoftver a Zebra XML nyelvű nyomtatóhoz készült. Mindenféle vonalkódos címke típus megtervezéséhez és kinyomtatásához rendkívül egyszerűen alkalmazható ez a program csomag. A Windows alapú felhasználói felületen WYSIWYG tervezőeszközzel dolgozunk, így azt láthatjuk a képernyőn, amit majd kinyomtatunk. A professzionális címketervezők grafikát, szöveget és vonalkódot együtt tartalmazó címkék megtervezését és nyomtatását biztosítja. A program segítségével könnyen, programozási ismeretek nélkül készíthetünk XML alapú címketervet.

Zebra Designer for my SAP Business Siute v2

Ez a szoftver a népszerű Zebra Designer SAP R/3 rendszerekhez továbbfejlesztett változata. Különleges tulajdonsága, hogy a megszokott címketervező funkciókon túlmenően közvetlen nyomtatást biztosít az SAP R/3 oldaláról, így az SAP felhasználók vállalat irányítási rendszerükből közvetlenül nyomtathatnak Zebra nyomtatóikkal. A vonalkódos címkék készítéséhez nincs szükséges további, köztes programra.